RALLY LINIJA/500ml 04006 boja crna mat

650,00 rsd

Brzosušeća akrilna boja sa dobrom pokrivnom moći i odličnim prijanjanjem za farbanje površina, bojenih i nebojenih od drveta, metala, stakla i različitih tipova plastike.
Karakteristike:
Brzo se suši, odlična pokrivnost, dugotrajan sjaj, ne bled i otporna je na UV zračenja, odlična čvrstina, otporna na naftu, hemijske i vremenske uticaje, otporna na habanje i ogrebotine, odlično prijanja na podlogu.
Fizičke i hemijske karakteristike:
Sadržaj : 500 ml
Baza : Acrylic resin
Boja : Crna
VOC-sadržaj : Približno 88% w/w
Sadržaj čvrste materije : Približno 12% w/w
Pokrivnost : 1,5 to 2 m²
Suvo na prašinu : Nakon 5 do 10 minuta
Suvo na dodir : Nakon 10 do 20 minuta
Potpuno suvo/pre-spreivo : Nakon 2 sata
Temperaturna otpornost : Do 110°C

Očisti

Upotreba:

Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo.  Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe) i išmirglati podlogu. Naneti MoTip prajmer za odgovarajuću podlogu.  Nakon sušenja, šmirglati, granulacija 600.  Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25°C. Pre upotrebe  dobro promućkati, oko 2 minute. Prilikom prskanja bocu držati uspravno 25 do 30cm udaljeno od površine za farbanje. Naneti u nekoliko tankih slojeva, 2 do 3 sloja. Pre nanošenja narednog sloja, ponovo promućkati. Vreme sušenja zavisi od temperature vazduha, vlažnosti i debljine sloja koji se nanosi.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
BOJA

RALLY BOJA U SPREJU / akril / – bela mat, RALLY BOJA U SPREJU / akril / – bela sjaj, RALLY BOJA U SPREJU / akril / – crna sjaj, RALLY BOJA U SPREJU / akril / – crna mat

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RALLY LINIJA/500ml 04006 boja crna mat“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *