HG INDUSTRI RAL 400ml – boja u spreju

600,00 rsd

Visoko kvalitetna boja na akrilnoj bazi sa osobinama punjenja za profesionalnu upotrebu. Veliki izbor nijansi po RAL sistemu za tretiranje povrsina, tretiranih i neobradjenih, od drveta, metala, aluminjuma, stakla, kamena i razlicitih vrsta plastike.

Karakteristike: brzo susenje, svojstva izpunjivaca, odlicna pokrivnost, vertikalna stabilnost, stiti od rdje, dugotrajna boja i sjaj, pogodan za tackasto zavarivanje, veliki izbor nijansji (preko 120)

 

Upotreba:

Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo. Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe) i išmirglati podlogu. Naneti MoTip prajmer za odgovarajuću podlogu. Nakon sušenja, šmirglati, granulacija 600. Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25°C. Pre upotrebe dobro promućkati, oko 2 minute. Prilikom prskanja bocu držati uspravno 25 do 30cm udaljeno od površine za farbanje. Naneti u nekoliko tankih slojeva, 2 do 3 sloja. Pre nanošenja narednog sloja, ponovo promućkati. Vreme sušenja zavisi od temperature vazduha, vlažnosti i debljine sloja koji se nanosi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HG INDUSTRI RAL 400ml – boja u spreju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *