CINK SPREJ 400ml / 04061

980,00 rsd

Visokokvalitetni cink sprej za tretiranje pocinkovanog čelika. Brzo suši, odlično ispunjava, u potpunosti sprečava katodnu koroziju. Otporan je na naftu, hemikalije i vremenske uticaje. Odlično prijanja na površinu.
Karakteristike: Brzo se suši, odlično popunjava, sprečava katodnu koroziju, otporan na naftu, hemijske i vremenske uticaje, otporan na iskre od varenja, odlično prijanja.
Fizičke i hemijske karakteristike:
Sadrzaj : 400 ml
Baza : Epoxy-ester
Boja : Siva
VOC-sadržaj : Približno 54% w/w
Sadržaj čvrste materije : Približno 46% w/w
Pokrivnost : 1,25 do 1,75 m²
Suvo na prašinu : Nakon 10 do 15 minuta
Suvo na dodir : Nakon 20 do 30 minuta
Potpuno suvo / pre-spreivo : Nakon 24 sata
Temperaturna otpornost : Do 350°C

Upotreba:

Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo.  Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe) i išmirglati podlogu. Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25°C. Pre upotrebe  dobro promućkati, oko 2 minute. Prilikom prskanja bocu držati uspravno 25 do 30cm udaljeno od površine za farbanje. Naneti u nekoliko tankih slojeva, 2 do 3 sloja. Pre nanošenja narednog sloja, ponovo promućkati. Ukoliko je potrebno, nakon sušenja može se naneti prajmer i boja. Vreme sušenja zavisi od temperature vazduha, vlažnosti i debljine sloja koji se nanosi.

 

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CINK SPREJ 400ml / 04061“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *