OSNOVNA BOJA 400ml / 304576-siva

520,00 rsd

Primer (osnovna boja) za univerzalnu upotrebu daje odličnu dodlogu za nanošenje sloja MoTip sintetičke, nitrokombi ili akrilne boje. Pogodan za površine, kao što su keramika, eternit, karton, drvo i metal.
Karakteristike: Vrhunski nitro-combi kvalitet , glatka površina, odlično ispunjava manja oštećenja, brzo sušenje, zaštita od korozije, odlična podloga za boju, optimizuje sjaj boje, doprinosi ekonomičnoj primeni boje, dugotrajni kvalitet, jednostavan za nanošenje i lak za šmirglanje i farbanje, pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
Fizičke i hemijske karakteristike:
Sadržaj: 400 ml
Baza: Nitro-combi smola
Boja: siva
Miris: rastvarač
Stepen sjaja: (pri uglu merenja 60 ° prema DIN 67530): mat: 5-10 sjajnih jedinica
Pokrivnost: cca. 0.8 m²
Suvo prašinu: nakon cca. 15 minuta
Suvo na dodir: nakon cca. 30 minuta
Potpuno suvo / pre-spreivo : nakon cca. 24 sati
Vreme sušenja zavisi od temperature okoline, vlažnosti vazduha i debljine nanošenog sloja.
Temperaturna otpornost: do 80 ° C

Upotreba:

Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo.  Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe) i išmirglati podlogu.  Nakon sušenja, šmirglati, granulacija 600. Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25°C. Pre upotrebe  dobro promućkati, oko 2 minute. Prilikom prskanja bocu držati uspravno 25 do 30cm udaljeno od površine za farbanje. Izjednačite manja udubljenja i porozne tačke kombinacijom nanošenja tankih slojeva i šmirglanja. Nakon sušenja (oko 2-4 sata), vlažna šmirgla (zrno 600) očistite površinu i pustite da se osuši. Zatim nanesite boju. Može se farbati sintetičkim, nitrokombi ili akrilnim lakovima. Nemojte nanositi preko sintetičkih lakova!

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OSNOVNA BOJA 400ml / 304576-siva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *