FILLER 400ml / 04064

1.050,00 rsd

Brzosušeći filer,odlično pokriva sitne nepravilnosti na podlozi kao što su drvo, metal i aluminijum. Štiti od korozije. Može se obraditi suvom i mokrom šmirglom. Pogodan za bilo koji lak sistem.
Karakteristike: Brzo se suši, odlična pokrivnost, štiti od korozije, lako se šmirgla, bilo mokrom ili suvom šmirglom, odlična svojstva ispunjivača, odlično prijanja, pre-spreivo bilo kojim lak sistemom,
Fizičke i hemijske karakteristike:
Sadrzaj : 400 ml
Baza : Acrylic resin
Boja : Bež žuta
VOC-sadržaj : Približno 75% w/w
Sadržaj čvrste materije : Približno 25% w/w
Pokrivnost : 1,25 do 1,75 m²
Suvo na prašinu : Nakon 5 do 10 minuta
Suvo na dodir : Nakon 10 do 20 minuta
Potpuno suvo / pre-spreivo : Nakon 2 sata
Temperaturna otpornost : Do 110°C

Upotreba:

Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo.  Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe) i išmirglati podlogu. Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25°C. Pre upotrebe  dobro promućkati, oko 2 minute. Prilikom prskanja bocu držati uspravno 25 do 30cm udaljeno od površine za farbanje. Naneti u nekoliko tankih slojeva, 2 do 3 sloja. . Pre nanošenja narednog sloja, ponovo promućkati. Nakon sušenja, ne treba šmirglati, prefarbati bilo kojim lak sistemom. Vreme sušenja zavisi od temperature vazduha, vlažnosti i debljine sloja koji se nanosi.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FILLER 400ml / 04064“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *