>>
 
 
 
0 Proizvodi Ukupno 0,00 RSD
 
Zatvori
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOLIJA SPREJ

FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
FOLIJA SPREJ
 
ŠtampaEmail
 
Šifra: FS7 / 2 X 400ml
2950,00 RSD
 
Proizvođač: MOTIP
Promenite povrsinski dizajn veoma brzo.Mozete dizajnirati izgled vasih felni,ali i drugih delova automobila.Kada vam dosadi,ili posluzi svrsi,jednostavnooljustite-skinete foliju.
 
 
 
 
 
 
 


Folija sprej – novo! Opšte informacije: 


 Folija sprej se koristi na glatkim podlogama kao što su metal, svi dvokomponentni premazi, go metal, bojiva čvrsta plastika, staklo... Prajmer nije potreban. Ne nanositi preko sintetičkih ili drugih jednokomponentnih premaza. Set sadrži dve boce od 400ml boje, dodatni rasprskivač, pogodan za velike površine sa kojim se može nanositi boja i horizontalno i vertikalno i zaštitne rukavice. Poseduje diznu od 360°, koja omogućava prskanje u svim pravcima. Dodatno vam je potrebna zaštita za delove koji se ne farbaju. 

Dostupan u 7 boja: crna mat, crna sjaj,bela,zelena,narandzasta,karbon,transparentna.

 Uputstvo za upotrebu: 

Priprema: 

 Podloga mora biti čista, suva i očišćena od rđe i masnoće.Ne nanosite na porozivne i grube(neravne) podloge. Prednost glatke površine je lako uklanjanje folije-filma kad bude potrebno. Preporuka je da se odvoji deo koji se farba i da se zaštiti pažljivo papirom sve što ne želite da bude ofarbano. 

 Nanošenje: 

 Najbolji efekat se postiže ako je temperatura na kojoj se radi između 15°C i 25°C. Bocu dobro promućmati 2-3 min. Testirati boju na bezbednom mestu, da bi se osigurali da je boja željena i da odgovara podlozi na koju se nanosi. Boju naneti sa udaljenosti od 25cm u 5-6 slojeva, posebno bratite pažnju na ivice i uglove, da bi se folija kasnije lakše skinula. Pauza između nanošenja slojeva trebala bi da bude oko 5 minuta. 

 Savet za farbanje felni: 

 Svi delovi koji se skidaju, treba da se uklone. Delovi kao što su ventili, kočiona klješta... treba dobro zaštititi papirom i trakom otpornom na razređivač. Zaštitu ukloniti odmah nakon farbanja. Ako se kasnije pojave pukotine i oštećenja na 
foliji, lako se uklanjaju, samo se nanese nov sloj na oštećeno mesto. 

 Nakon farbanja: 

 Film je suv nakon otprilike 2 sata nakon nanetog poslednjeg sloja. Ne preporučuje se pranje četkama i pištoljem pod pritiskom- posebno iz blizine. Moguće je, ali može dovesti do oštećenja ili odvajanja folije od podloge. Testirajte na bezbednom mestu sredstva za pranje, ukoliko niste sigurni u njihovu abrazivnost. Folija se lako skida čak i kad je 
prefarbana akrilnom, sintetičkom, nitro, na vodenoj bazi i dvokomponentnom bojom. 

 Uklanjanje: 

 Preporuka za uklanjanje je da temperatura bude iznad 15°C. Uklanjanje je moguće, ako ste naneli minimum 5 slojeva boje. 
Uhvatite foliju na vama pogodnom mestu i ljuštite. Nikako ne koristiti šmirgle i ostala sredstva koja mogu oštetiti 
površinu. 

 Mogućnost korišćenja: 

 Može se koristiti kao zaštita od kamenčića, za dekoraciju... Primenu ima kod automobila, motora, kamiona, bicikala,skutera,skateborda,kamp kucica,kucica i raznih predmeta za kucnu upoterbu.
Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
 
 
 
 
 
yagendoo.com Virtuemart Template
^